Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
32 dní a 13 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 018
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

SGON NEWS - 46. věk před námi 1/2

Image title

Opět vás zdravím, lide SGon a přicházím s dalším článkem, který se bude zabývat novým věkem, složením ras, případně vůdců. Uplynulý věk je za náma a proto se musíme podívat do budoucnosti. Tak se usaďte a snad se vám další ze série článků, bude líbit. Tento věk zůstal stejný počet ras, jako minulý, avšak neaktivní rasu Luciánů vystřídala staronová rasa Tauri, ověnčená mnoha úspěchy a výhrami ! Žádná jiná změna pak nenastala a čekalo se, s čím přijde tato rasa a vlastně jaké bude uskupení ve vesmíru. Velký otazník visel nad Ori, kteří minulý věk začali velice dobře, avšak postupem času jejich kvalita ustoupila a dohráli věk tak tak, po vedením Wolftera.  Tak si tak nějak pojďme project rasy jak vypadají, jak rozjeli věk, ať se konečně dostaneme k tomu podstatnému.

Na posledním místě se od počátku drží Ori, pod vedením veterána Wolftera. Rasu opustila většina hráčů, vlastně není vidět skoro nikdo z té vítězné party a tak se nabízí otázka, kdo z těch hráčů je této rase opravdu věrný a opravdový vlastenec ? Neměli by v těchto těžších časech být právě v této rase, pomoci ustálit jádro a zkusit zabojovat ? Rasa celé věky platila za velice nebezpečnou, nepříjemnou ve válkách, ale ty doby jsou nenávratně pryč i s odchodem Tialka, který ačkoli měl velké ego, uměl hráče dovést a vést války do vítězného konce. Avšak i tato legenda rasy je někde v neznámu a rase to vůbec nepomáhá. Kde je schimpanski, Jared, napoleon a další? Každý si musí pamatovat jak se mnozí chvástali silou při vítězném věku před 2 věkama, ale právě teď by tam měli být ! Pomoci novému vůdci. I přesto všechno má Wolfter konexe, zkušenosti a po boku pár hráčů, kteří mu mohou pomoci při správné volbě war. Musí být rád za pomoc ministrů joela, gamea, shisui, ačkoli nemají extra času a svého zástupce fildy, který v rámci možností dělá taky maximum. Po minulém věku a 4. místě Kelowny není nic nemožné a i tato rasa má mnoho možností, tak jí věřmě !

Překvapení minulého věku, tedy rasa Kelowna je právě nyní předposlední, ale to se může kdykoli změnit. Novým vůdcem byl zvolen Meki, který zpočátku udělal naprosto překvapivý tah a začal válku s Gadmeery, kterou zvítězil o 10 planet.Kdo ví, zda se to rase vyplatilo, ale od té doby stagnují, pomalu nabírají a aktivita je minimální.Ačkoli přišli hráči jako Fiscel, Layla, Master, tak rasa jde kupředu minimálně a nejspíše i prodej planet zastavil jejich růst a je jen otázkou času, zda se nepropadnou do úplných nížin. Objevovali se spekulace, že se rasa připravuje war a pokud to tak bylo, možná se prováhala ideální chvíle začít válčit, protože právě nyní rasy generují maximální zisky a 5- denní lhůta pro šetření je docela dost dlouhá, aby výhoda nq z prodaných planet byla pryč. Meki byl prozatím odsunut na ministra a je velkou otázkou, co má nový vedoucí josef zalubem.

Nyní se dostáváme k Asgardům a jejich prozatím 6. místu. Vůdcem je opět masison a formace hráčů je skoro neměnná. Opět vedoucí sběrači masison, Potvůrka, a tentokrát i matys dodávají do tabulky slušné množství planet a pokud by se zapojili i další, mohlo by z toho něco dobrého vzejít. Pravdou při pohledu na tuto rasu je, že nový hráči nepřichází a tak je pro vedení těžké něco vymýšlet. No, uvidí se, co se tedy přihodí v dalším průběhu.

A zde začínají silnější a aktivnější rasy počínají Tauri ! Starodávná a historicky nejvíce úspěšná rasa se po hubených věcích a smazání vrací a po jemném rozjedu se dostávají do stále lepšího tempa. Navrátivší hráči Markos, anajka, Pietkys ve spolupráci s Tatmusem, Kleopatrou, mamakerem derou rasu nahoru a mají ihned po navrácení skvělou šanci na proražení v tabulce ! Vůdcem byl zvolen Tatmus, ačkoli nemá přílišné zkušenosti, ale hraje dlouho tak říkám, proč by ne ? Určitě 5. místo nebude konečně a rasa bude mít ambice dostat se před soupeře výše. Aktivita rasy pomáhá také k chytání Oddyseana, ve kterém jsou úspěšnější než například Goauldi ! Forma hráčů v rase pomáhá přibližovat se Nakai a tak musí vyvstávat otázka, k čemu to povede ?

Shrnutí první části ras zde máte, v kratším provedení, aby jste u článku neusínali a já doufám, že už se budete těšit na článek další. Články nejsou namířeny proti nikomu a za každý ohlas s tímto spojený budu velice rád. Proto se v komentářích pod článkem klidně vyjádřete !! Děkuji za kladné ohlasy a druhou část čekejte v nejbližší době.

Zobrazeno: 2712x |
Před 6 rokyFriToLeK
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky
Diky
VasilijZajcev

Pocetl jsem si dobre.
Jen bych chtel rict ze je potreba jednou za cas si dat pauzu a tim nastava ze se pak rasa vetsinou rozpadne a je to lepsi nez aby byla jen patym kolem u vozu a stagnovala na poslednich miste. Jednoi za cas povstanou a s nimi se mozna vrati byvali odpocati hraci.

VasilijZajcevPřed 6 roky#275