Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
7 dní a 3 hodiny
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 029
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

II. sraz - Milovy 2011

Sraz Milovy 2011

sraz se konal 10-11.6.2011 

Pro II. sraz jsem se rozhodl pro zmenu prostredí a všichni me dali za pravdu. První nedockaví byl eurorudo s dartagnan99 který me už volal pred 14h že už je skoro na míste. Já bohužel dorazil asi s hodinovým spoždením okolo 15h. Ono naložit chlazení, pivo, jídlo, drevo atd. není žádná sranda, když k tomu musíte zajet ješte pro snakese který zrovna taky nespechal tak to líp dopadnout nemohlo.
Po príjezdu jsem se ubytovali v chatkách a plánovali co s nacatým vecerem, zjistily jsem že je v areálu rozbitá hifi, což znamenalo být bez “esgécka“ , navíc bohužel nevydržel kompresor u chlazení ?. Takže jsme byli bez pivka, naštestí je 50 metru od chatek hospudka kde jsem se domluvily a cíšník nám nosil plná plata zlatavého moku až pod nos (samo že zadarmo to nebylo). S provizorním rešením jsme spokojene vydrželi než jsme unaveni šli spát.
Moje sobotní probuzení bylo stylem: „Markosi netece pivo delej s tím neco!!“ . Tak jsem sedl do auta a jel 15 km do Herálce ke kámošovi který se nade mnou smiloval a pujcil me pumpicku na auta. S tímto trumfem jsem hrde dojel zpet kde jsem byl velice ocekáván a hlasite uvítám když žíznivci zjistili že jsem porídil. Po zprovoznení nejduležitejší a nestreženejší veci srazu jsme zacli rešit baštu – kýtu na rožni. Byli jsme sice nuceni se posunout asi o 50m k ohništi (v celém areálu být rozdelaný ohen nemuže), ale to nic nebránilo v bujaré nálede. S pomocí nekolika ochotných jsem napíchl kýtu a zacli jsme rožnit. Po obede nás nenapadlo nic jinýho než si zahrát fotbal, byli tam mladý kluci z Chocne. Tak jsme dal dohromady “výber Chocne“ proti “zbytku vesmíru“. Vesmír byl rozdrcen nelichotivím výsledkem ktarý nebudu radši ani zverejnovat. Po velikém výkonu jsem se šli osvežit ke zdroji kde už to zaclo provokativne vonet. Ten den už nás žádný takový blbosti nenapadli (už to bylo o zranení). Tak jsem popíjeli a debatovali na ruzná téma, nejcastejší bylo SG……. Po takto proflákaném odpoledni došlo konecne k hrebu vecera: sežrání dozlatova rožnené kýty, postupne jsme ji ožezávaly až kost zustal hankovy v ruce…. Ten vecer se dopil soudek a ma meli málo tak jsem prapadli hospodu – chudák hospodskej s tímto direktem nepocítal a taky do dvou hodin hodil do ringu rucník s tím “že to nedává, že ráno vstává na snídane“!!! Tak jsme se predzásobili a presunuli se k chatkám, ale tam jsem už moc nepobyl protože jsem druhý den rídil…. Ale co vím z vyprávnení tak zábava pokracovala do 4 hodin ráno a byli tam prý i návrhy že pojedou na diskotéku.
Ráno jsme se probudili a šlo se uklízet, chatky a areál se musel predat v puvodním stavu, což jsme dokázaly a díky tomu se tu snad zase za rok sejdem………. Tak a ted k sestave tohoto rocníku a návštevníkum kterí se dojeli kouknout.
Celí víkend pobyli: eurorudo a dartagnan99 (prijeli ze slovenska). Horácius96, ToJe74, hank32 (ten dojel až z Ústí nad Labem), snakes, rodinka betesak a Petulle s malou anetkou (nejmladší úcastnice srazu) a samozrejme moje malickost: Markos s anajkou
V sobotu dorazily a zustali do nedele: siskin, DeGeNS, Sefjir, diakonSNAKER
Návštevou nás potešily: Sedrick, Arsenal a profnik

Fotky 

Za rok se snad opet sejdem…. 

Ahoj Markos

Zobrazeno: 4883x |
Před 10 rokyMarkos
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky
Hifi a Wifi
Line-IN

Jo rozbitá hifi věž by mě taky štvala :) - "zjistily jsem že je v areálu rozbitá hifi" pravopisných chyb tam je víc.

Názor byl 1x upraven. Poslední úpravu provedl Line-IN v čase 15:33:07, 07.02.14.

Line-INPřed 10 roky#107
RE: Line-IN (ID: 107)
Kralik

Ja jsem clanek cetl jeste pred zverejnenim a osobne jsem hifi bral jako vtipnou narazku na wifi. Osobne doma take spousty slov zklonujeme a delame z nich patvary - pokud je z toho slova kontextove stale zrejme co mel autor na mysli....:)

KralikPřed 10 roky#108
RE: Line-IN (ID: 107)
Markos

opravíme

MarkosPřed 10 roky#125

Před 55 roky#
RE: petullle (ID: 110)
Markos

OK, opravím ti jméno ;-)

MarkosPřed 10 roky#126