Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
2 dny a 22 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 037
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

hvězdné datum 17.03.2024 - zasedání rady vesmíru

## menší zápis z jednání o změnách ve vesmíru pro další věky

Po menší odmlce tu máme další posezení s naším admin teamem, kde se nám zodpoví pár otázek a návrhů.

Vzkaz od Anis, taury jsou flákači :D

1. **návrh** - Navrhuji zavést novou "soutěž" o každé funny dát vesmírné refko o osobnosti věku a ta by získala nějakou cenu, třeba premium nebo medaili ???? minimálně oživení ..
- ok vudce by mohl nominovat ale ne z vlastní rasy - kontaktovat herní adminy.

2. **návrh** - Možnost přidání nového hrdiny z rasoveho výzkumu, hrdina obchodník - sleva x% z ceny v obchodě popřípadě i na aukci.
- ano dává smysl pouze na NN a výkup aukcí ( do budoucna v průběhu 85. věku se probere a ideálně přidat víc druhů hrdinů ).

3. **návrh** - Šlo by přidat do vylepšení - stavby další část? Přesněji Iris pro HB - lvl 1-5 s procentuální zvýšením ochrany před migraci nanitu na planetu lvl 1-4 určitá šance že při přepočtu nanitu se na pl nedostanou a lvl 5 úplná ochrana , při průchodu bránou, nevztahuje se na zamoření z obchodu a zhn
- klidně může být ( probere se později ).

4. **návrh** - Doplnit text u hráčů kde nic není v síni slávy, posbírat třeba nějaké info od lidi z jejich rasy. Určitě se něco najde ????
- když někdo z komunity zařídí tak není problém doplnit.

5. **dotaz** - Dali by se někteří smajlíci vyměnit ? Zde jsou smajlíci kteří jsou stejní: 150/106 a 87/92/29 a 105/147
- numero zjistil že opravdu jsou stejní :D, není priorita, numero by chtěl hru převést na emotikony, je ovšem problémový převod tak se uvidí do budoucna.

6. **dotaz** - Šlo by udělat u přehledu pl. ze spamu aby se již vybrané schovali stejně jako lvl u bp. ? Ať nemusí člověk jezdit níže a níže , díky
- bude do příštího věku.

7. **dotaz** - Jaké jsou plány do budoucna s "Druh rasy: neutrální" ? Pamatuji si že se to kdysi měnilo, teď již ta možnost není. Pokud už je to k ničemu tak smazat pozůstatky.
- smaže se.

8. **dotaz** - Bylo by možné udělat v sekce banka, něco jako trvalé příkazy? Tzn. při každém přepočtu by přišlo část peněz do banky.
- lenost, asi ne.

9. **dotaz** - Možnost dalších motivů pro hru? Mladší ročníky chtějí něco víc. Víc animace,víc upraveného designu. Pokud ne,jak chcete nahnat nové lidi do hry a udržet je na hře?
- za numera spíše ne, když by byl zájem v rasách, tak max udělat upravenou variantu existujícího skinu. dynamičnost a pod asi nebude.

10. **dotaz** - Slo by zabranit v bp aby padl 2x stejny úkol ? Mozna by to omezilo počet chyb tipu pl z nn do 30 a 40s.
- chyba je opravena, další změna asi ne, hra to aktuálně neumí - uvidí se podle dat.

11. **dotaz** - Jak to vypadá s kronikou? Nove clanky se nikde nezobrazí.
- bounty - až bude čas vyřeší se

12. **dotaz** - Proč už nejde přejmenovat dp ? V minulostí to šlo ????
- aby se nemuseli mazat, kdyby je nikdo pojmenoval vulgárně, za Numera odpověď ne. Max změna schématu nazvu, probere se na srazu.

13. **návrh** - Výzkum na přesun planet v sektoru, 1-2 za věk mít možnost hodit pl. Jinam, zase by se krásně dalo taktizovat s tim
- za numera námět na nový výzkum, uvidí se do budoucna, ale zní to dobře.

14. **návrh** - Otevřít aukci od 4. dne věku pro hráče s více než 24 pl.do teď hráči si možnost kupovat NN spíš vykoupili ( P2W) místo aby bojovali o vstup do obchodu.
- Ne, jedná se o minima hráčů a stojí to dost naq., kterého není tolik.

15. **návrh** - úkoly na odyssea na víkend vůbec nedávat a nechat prostor jiným úkolům které jsou díky tomu blokovány
- rasa může mít neomezeně úkolů, dle toho jak se losují, jen nemůže mít 2 stejné úkoly, ve hře je 10 úkolů - 2 dává ručně admin, tzn. reálně se losuje 8 úkolů, z nich má jeden sníženou šanci a nedává se tak často. další úkoly se tak neblokují.

16. **dotaz** - U BP úkol dosáhnout procenta spokojenosti při přepočtu, To se nedá když se narodí lidi a tím spokojenost klesne
- dle numera se počítá spokojenost před narozením nezamek a uloží se na celou dobu výpočtu přepočtu + BP. poté se teprve dopočítává nová dle narozených nezamek.

17. **dotaz** - Naber zkušenosti s posádkou lodí a získej poškození xx % - nešlo by to přejmenovat prostě na holé "Získej poškození lodi xx%"
- zbytečné.


na závěr pro vás mám pozdrav ze včerejšího minisrazu v Praze ( Jenny, Anise, Kocour a má maličkost :-) )





Užili jsme si dobrý čaj, vodnici a pokec jak v reálu, tak i s těma co nemohli ve hře.
Zobrazeno: 56x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před měsícemElleran
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky