Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
32 dní a 6 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 018
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

I. sraz - Velké Pavlovice 2010

Sraz Velké Pavlovice 2010 

Sraz se konal oficiálně 18.-20.6. 2010
Někteří jedinci byly na srazu 17.-21.6.
Sraz se konal v srdci vinařské ve Velkých Pavlovicích.
Ubytováni jsme byly U Hiclů, odkud jsme to měli do restaurace téhož jména 150m na bowling to bylo 100m.
Ve čtvrtek 17 dojeli na sraz Markos, anajka a Rudiqe. Dá se říct že jsme tento klidný večer strávili na bowlingu kde bylo příjemné posezení.
V pátek se to po obědě pomalu začalo sjíždět, jako první dorazil Kvasir následovali hank32 a Horacius69. V této sestavě jsme prožili páteční večer, který jsme převážně na bowlingu kde se pilo, jedlo no prostě hodovalo.
Sobota od rána probíhala v pohodové atmosféře když se objevilo první překvapení dne, ze slovenska dorazil Pietkys sice jen do večera, ale příjemná přepadovka.
Po mírně propitém odpoledni jsme se rozhodli, že zajdem na večeři. Šli jsme k Hiclům a udělali jsme dobře. Véča byla vynikající, pivko bylo taky super a podle slov hanka 'víno bylo lahodný' ('prý znalec'). A během našeho přežírání a přepíjení dorazilo druhé a o to větší překvápko: eurorudo. Ten okamžitě zasednul a dohnal nás v pití. Tady jsme byly do zavíračky. Poté jsme se přesunuli na zahrádku k ubykacím kde jsem chvilku poseděli a pak se rozhodli že půjdeme opět na bowling , tam jsme zjistily že je diskotéka tak o zábavu bylo postaráno. Nakonec jsme si bowling i zahráli.
V neděli se po pozdním probuzení začli rozjíždět domů, první odjel Kvasir poté hank32, Horácius69 a Rudiqe. Zůstaly jen Markos, anajka a eurorudo kteří odpoledne příjemně strávily v restauraci a v pondělí se rozjeli domů. 

Fotky 

Markos

Zobrazeno: 2747x |
Před 10 rokyMarkos
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky