Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
2 dny a 9 hodin
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 037
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

hvězdné datum 25.02.2024 - zasedání rady vesmíru

## menší zápis z jednání o změnách ve vesmíru pro další věky

Po 7 dnech tu máme opět další zasedání vesmírné rady, tak se podíváme co nám přineslo za zajímavé otázky a odpovědi.

1. **Návrh:** Planety zničené supernovou započítávat do statistik war na stejné úrovni jako získané/ztracené planety
- přidá se pouze do výzkumů reparací

2. **Návrh:** V případech, kdy má rasa +1 den po war, tak omezit generování úkolu na získané planety z útoku/počet útoků v nové aktualizaci BP.
- ano do budoucna pro hráčský BP

3. **Návrh:** Změnit/zrušit bod č. 12 v pravidlech na neutrálním fóru. Pokud jsou již v pravidlech body č. 9, 13 a 14, které plní funkce pro chod fóra více než bod č. 12.
- mám na starost já - bohužel :D

4. **Návrh:** Přidat bonus pokud splním všechny výzvy v bp na násobič pro rasovy bp ale rasa žádný nezvládne. Ať alespoň člověk co se snaží něco má(třeba v poslední rase jen).
- bohužel ne, záleží na šikovnosti rasy.

5. **Návrh:** Pridal bych do herny a denního bonusu možnost vyhrát body do bp.
- rozhodně ne

6. **Návrh:** Zvýšit možnost na zničení/ukradení artefaktu. Současně vždy uvádět název zničeného/ukradeného artefaktu.
- příště věk se promyslí.

7. **Návrh:** Aktualizovat / modernizovat vzhled profilu hráče. Nahradit icq, skype třeba za inst. apod ????
- ano upraví se - příští věk

8. **Dotaz:** Proč jde zvolit pouze jeden výzkum/den ? Proč nejdou alespoň dva ? Nebo třeba jednou v týdnu tři .. když už je tam hláška o nastavení dopředu a nejde to ????
- hláška tam je pro doby, kdy by rasa výzkum nestíhala, např při war apod, kdy nemá dostatek labek popřípadě když není zastavěný VT. zvedat počet se nebude, aby se zachovala nutnost taktizování. upraví se výzkum jen dle informací na nástěnce.

9. **Dotaz:** Existuje statistika kolikrát za den se ukážou žoldáci pod cenu 750naq ? Sedím u toho dnes několik hodin a jediný co jsem viděl bylo k naštvání 790,-
- ne neexistuje. Ale úspěšnost je vysoká. Cena se generuje každých 5 minut, ovšem při výkupu dražších neklesne pod 1200/kus

10. **Návrh:** Před odesláním příspěvku na “herní chyby” přidat potvrzující okno s nutností odsouhlasit body - přečetl jsem si forum novinek, zeptal jsem se učitele, …
- ne zbytečné, ideální by bylo kdyby hráči rovnou prvně psali do rasy/ učitelům.

11. **Dotaz:** Mohl by být lvl. BP uveden ve výpisu přepočtu ? A tím zjistit jak jsme postupovali v jednotlivých dnech.
- super nápad, bude příští věk.

12. **Dotaz:** bude bližší info jaké změny a v jakém provedení budou další věk? je to poslední neděle tohoto věku.
- změny budou uvedeny na herních novinkách popřípadě na nástěnce ( [Zde](https://trello.com/b/06OsAS0R/ve%C5%99ejn%C3%A1-roadmapa) )

13. **Dotaz:** Jak probíhá rozdělování lidí u náhodné rasy? ručně či systémem? Dá se někde zadat že budu neaktivní aby mě někdo nerozděloval jako aktivního hráče?
- rozděluje systém dle systému náhody a dopočítává se dle vyváženosti hodinu před restartem věku, poté už se rasa dál nemění.

14. **Dotaz:** Umožnit hráčům třeba získat 50% odměny/bodů za splnění alespoň 50% úkolu - např získej 100 000 žoldáků ale hráč získá 60 000 tak by dostal 50% počet bodů, kvůli tomu že některé úkoly jsou fakt časově náročné a ne vždy se dá splnit 100%.
- ne,není povinnost vždy plnit,stejně jako ne vždy se vyhraje aukce nebo dobije odys, je třeba mít rozdíly mezi hráči dle aktivity a snahy.

15. **Dotaz:** udělat progres šanci na zničení artu podle počtu zlodějů, at jeden zloděj nedělá stejně jako 100k zlodějů, klidně nějaká limitní funkce.
- uvidí se, dává to smysl.

16. **Dotaz:** otázka na balanc obran, kdy se stávalo že i když mám obranu pěchoty na lvl 19, max hrdiny +40% z planet a útočník do planety bez záporné obrany má lepší ztráty.
- ano může to tak vycházet podle statistik druhého hráče ( hrdinové, osobní vylepšení, bojové zkušenosti,.. ), prozkoumá se podle iniciativy hráčů při war popřípadě při funny věku.

17. **Dotaz:** Minimální počet hráčů v rasách? Co kdyby zůstala situace v předregistraci na současné podobě - kolik by bylo ras? minimální počet hráčů v rasách? Co kdyby zůstala situace v předregistraci na současné podobě - kolik by bylo ras?
- podle fanyho 4

18. **Numera dotaz na úpravu balíčků : **
- ceny: beze změn
- Co bude s rychlostavbou když je součástí balíčku? - nechá se pro hráče bez statusu + se přidá hromadný obchod nezaměstnaných od 250 pl+, vyndá se ovšem z odměn v BP a nahradí se ničím jiným ( nejspíš stříbrný art ).
- neomezené výkupy/ směna: dle At není třeba, nejsou tu hráči co by utrácely 10 tisíc za hru jen aby vyhráli. A snad se ani nikdo takový neukáže.

Zobrazeno: 59x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 měsíciElleran
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky