Přihlášení
Registrace
Do konce 84. věku zbývá:
3 dny a 1 hodina
Věk začal: 20:02:37 01.03.2024 Registrovaných hráčů: 16 036
Úvod Výsledky Obchodní podmínkyPravidla Copyright Credits KontaktKronika

Příběh pro 83. věk

*Pokračování příběhu minulého věku*

#1 - Osidlování

![1 - Osidlování](https://www.stargate-online.cz/img/upload/96595.jpg)

Během kolonizace nových území ras, všechny rasy naráželi již na civilaze, které na planetách byly, ale kolonizaci se nebránili. Byli sice primitivní, ale do společnosti se začlenili, bez větších komplikací. Byli na planetách začleněni do společností ras a nikdo netušil jestli to bude mít normální průběh, nebo se to nějak zvrtne. Jaké to bude i nadále nikdo neví, ale prozatím je v soužití klid.

#2 - Nepokoje

![2 - Nepokoje](https://www.stargate-online.cz/img/upload/Demonstrace.jpg)

Vzhledem k dění posledních dní ve vesmíru, se původní obyvatelstvo začaslo na jednotlivých planetách bouřit. Jsou to mírumilovné národy a válčení není jim vlastní. Přesněji jakoukoliv formu násilí, považují za barbarskou a nehodnou jejich účasti. Na všech planetách, kde bylo původní obyvatelstvo, se začínají formovat odboje a začínají organizovat protesty proti útlaku a násilí na jejich planetách. Jak mezi sebou komunikují, šíří se tato nálada napříč celým známým vesmírem.

#3 - Vysídlení

![3 - Vysídlení](https://www.stargate-online.cz/img/upload/PP1-0.jpg)

Nepokoje na planetách se postupně stupňují a všechny rasy to musí nějak řešit. Řešení se špatně hledá, ale momentálně není moc na výběr. Jediné k čemu se dopátrali je původní obyvatelstvo vysídlit. Jak to bude probíhat všach nikdo netuší.

Zobrazeno: 82x
Warning: Division by zero in /var/www/clients/client1/web1/web/www/index/kronika.php on line 74
|
Před 2 měsíciChladomil
Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky